Service

Omdat de reizen op maat gemaakt worden is een standaardprijs lastig te geven, maar als 'budget' tarief ga ik uit van 500 Euro per week, zonder ticket of maaltijden. Ter verduidelijking hebben we daarom voor u een reisvoorbeeld gemaakt:

Een reisvoorbeeld;

Het standaard Canadian Carp Safari arrangement bedraagt Euro 500,- per week. Dat is zonder eventuele motel overnachtingen of maaltijden, wel inbegrepen zijn;

Canadian Carp Safari; weekarrangement vanaf 500,-Daarbij inbegrepen zijn;

  • Ophalen en wegbrengen van/naar de luchthaven van Montreal - Trudeau airport.
  • Minimaal 3 voor-gevoerde stekken, plus zoveel mas als gewenst, binnen redelijke grenzen!
  • Gebruik van set hengels, landingsnet, tri-pod , onthaakmat, stoeltjes/bedchair, shelter/tentje.
  • We vragen wel, zelf 2 molens, 2 Optonics en een tacklebox met inhoud mee te nemen, evt ook een weger. Officieel mag er met 1 hengel gevist worden!
  • Voor niet vissers word alleen een bijdrage voor ophalen/wegbrengen berekend.
  • Eventueel motelkamers beschikbaar, 10 meter van het water, voor $70 voor 2 personen, per nacht. [$can is Euro 0,75]
  • Met een boot worden de gasten naar de meeste stekken gebracht, maar ook breng ik jullie naar stekken verder buiten de stadsgrenzen

De visvergunning moet na aankomst zelf worden betaald, ivm tonen identificatie!

Momenteel maken we het meeste gebruik van de directe air Transat vlucht, Brussel - Montreal,gemiddelde prijs Euro 500 - Euro 550. Gratis 20kg extra bagage voor hengelsportartikelen.KLM vluchten zijn duurder en er word standaard minder bagage toegestaan, nl de standaard 23kg + handbagage. Ook de vlucht van KLM is direct, maar dan Amsterdam-Montreal

Er staan stoeltjes, bedjes, bivvy, tent, coolboxen etc klaar. Ik begeleid je de hele periode, meestal zelf vissend..en breng je meestal naar de stek! Wil je liefst vanuit een motel aan het water vissen ? Een bootje erbij ? Of liever in de natuur met de bivvy , ook nachtvissen en het warme eten per boot gebracht ?

Of liever een eigen busje, die meteen als 'bivvy' dienst doet? De meesten vissen gewoon overdag...gaan 's avonds uit voor een warme hap,.. wees gerust je kunt in Canada erg goedkoop eten.

Gezien de centrale lokatie zijn allerlei uitstapjes mogelijk. Downtown, Casino, Grand Prix Formule I, zomer festivals etc. Breng je eigen hengels mee of huur je ze van mij? Wil je ook proberen een muskie of steur te vangen? Of wil je de visreis combineren met een rondreis, walvissen kijken in de St Lawrence , 500 km van Montreal !!? En diverse 'National Parks' in een straal van een paar honderd kilometer.

Via email probeer ik uw wensen te achterhalen , dmv reactiestukjes krijgen we dan beiden een beeld van de wensen/voorwaarden.

Stap II is meestal de aanwezigheid bij een lezing, of een thuisbezoek. Die lezingen duren van 2 -4 uur en ik doe dat graag om zo duidelijk te maken waar en hoe we vissen , welke materialen gewenst zijn, kleding en reisadviezen te geven. En belangrijk natuurlijk of het binnen het budget past.

Alvast veel plezier met het plannen gewenst !